Over Monteurinplannen

Heijmans wordt door partners en opdrachtgevers ingeschakeld om werkzaamheden aan hun producten bij jou thuis uit te voeren. Je kunt aanspraak maken op de werkzaamheden van de Heijmans monteurs, als dat onderdeel is van de overeenkomst die Heijmans met die opdrachtgevers heeft of als dat inbegrepen is bij de aanschaf van één van hun producten. Informeer bij je leverancier of kijk in de verkoopdocumentatie. Op de homepagina zie je voor welke producten je op deze website een monteur kunt inplannen.

Header afbeelding

Waarom is de Heijmans monteur nodig?

De vakmensen van Heijmans hebben als geen ander verstand van huizen bouwen, elektra en energie. Het is daarom niet gek dat onze opdrachtgevers Heijmans inschakelen om de puntjes op de i bij hun klanten thuis te verzorgen.

Vragen over de installatie?

Wil je toch nog iets weten? Ga naar de homepagina, klik op jouw leverancier en ga in dat menu naar de helpdesk-pagina. Daar staan veelgestelde vragen over jouw product.

Heijmans is verantwoordelijk voor de installatiehandelingen en inititiële inbedrijfstelling. Is er iets niet naar wens, neem dan contact op met de Heijmans helpdesk-pagina. Voor vragen die niet gerelateerd zijn aan de installatie door de Heijmans monteur, vragen we je contact op te nemen met de desbetreffende leverancier.

Ook gebruik maken van het landelijke monteursnetwerk van Heijmans?

Zakelijke opdrachtgevers die willen samenwerken met de Roll Out Services van Heijmans kunnen contact opnemen met [email protected]